gfxgfx
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
gfx gfx
gfx
572363 Posts in 510035 Topics by 8218 Members - Latest Member: zaq003 March 19, 2019, 12:38:40 am
*
gfx*HomeHelpSearchCalendarLoginRegistergfx
gfxgfx
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.       « previous next »
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 Print
Author Topic: Map Editor Download  (Read 113624 times)
Morden Tral
Administrator
1337+
*

E-Cock: 128
Offline Offline

Posts: 9684



« Reply #240 on: June 03, 2009, 06:19:05 pm »

Grats on not understanding what 64bit code is.
Logged

vv!zzy$$@
Master
****

E-Cock: 5
Offline Offline

Posts: 490



« Reply #241 on: June 13, 2009, 02:00:10 am »

I read through a couple of pages to try and remedy my problem, but I couldnt really find it. Does it not work with vista?

Edit: I have the same problem Royal666 had on page 9 (same error code)
Logged

 WTF WEAR CONDOMS buys me lots of condom
Morden Tral
Administrator
1337+
*

E-Cock: 128
Offline Offline

Posts: 9684



« Reply #242 on: June 13, 2009, 03:57:17 am »

Let it update
Logged

vv!zzy$$@
Master
****

E-Cock: 5
Offline Offline

Posts: 490



« Reply #243 on: June 13, 2009, 04:23:35 pm »

Ok, so i double click  map editor, than it says "Script function compilation failed!" I click "Ok" then it says, "Nox map editor updates are available, do you wish to update?" I click yes Then it says "access to the path is denied" "Assembly: Map editor" i click ok, then a box comes up saying "Update complete, please restart the program" I click ok. Restart the program, and the process restarts itself.
Logged

 WTF WEAR CONDOMS buys me lots of condom
Morden Tral
Administrator
1337+
*

E-Cock: 128
Offline Offline

Posts: 9684



« Reply #244 on: June 13, 2009, 04:52:35 pm »

Run it as an administrator
Logged

vv!zzy$$@
Master
****

E-Cock: 5
Offline Offline

Posts: 490



« Reply #245 on: June 13, 2009, 08:40:32 pm »

I go to run as administrator, and its grayed out. If there is no solution i may just go upstairs(which doesnt have vista on it) and try installing it on that comp.
Logged

 WTF WEAR CONDOMS buys me lots of condom
Imm0Rtal
Global Moderator
1337+
*

E-Cock: -17
Offline Offline

Posts: 3069


Shady@Noxhub.net


« Reply #246 on: June 13, 2009, 08:50:18 pm »

You are logged on as a user level that does not have access to administrator. Log onto your computer as the admin. If you don't know how to do that ask your dad. (or whoever set up the computer)
Logged


vv!zzy$$@
Master
****

E-Cock: 5
Offline Offline

Posts: 490



« Reply #247 on: June 13, 2009, 09:34:33 pm »

its actually brand new, i set it up. i probably was stupid and somehow didnt set myself up as the admin

Edit: I just checked, and I'mthe administrator its says.
« Last Edit: June 13, 2009, 09:46:23 pm by vv!zzy$$@ » Logged

 WTF WEAR CONDOMS buys me lots of condom
Imm0Rtal
Global Moderator
1337+
*

E-Cock: -17
Offline Offline

Posts: 3069


Shady@Noxhub.net


« Reply #248 on: June 14, 2009, 12:15:01 am »

its actually brand new, i set it up. i probably was stupid and somehow didnt set myself up as the admin

Edit: I just checked, and I'mthe administrator its says.

If you are the admin then Run As Administrator is not grayed out. You can run any .exe as an admin regardless of whether you need to or not for it to work.

You are doing something wrong if you can't run the .EXE as admin.
Logged


Killerz
Guest
« Reply #249 on: June 14, 2009, 12:28:40 am »

its actually brand new, i set it up. i probably was stupid and somehow didnt set myself up as the admin

Edit: I just checked, and I'mthe administrator its says.

Did you install nox? If I'm not mistaken, it has to be installed
Logged
vv!zzy$$@
Master
****

E-Cock: 5
Offline Offline

Posts: 490



« Reply #250 on: June 14, 2009, 01:49:34 am »

Yes, nox is installed and, its all good now i just installed it on my other comp. (non vista) and it works fine, thanks for the help though,  I probably was doing something wrong, I just dont know what.
Logged

 WTF WEAR CONDOMS buys me lots of condom
Xan
Team Blue
Veteran
*

E-Cock: 1
Offline Offline

Posts: 287


« Reply #251 on: June 14, 2009, 02:45:32 am »

There's a lot of ignorance in this thread. Windows 7 RC thusfar has been nothing short of awesome... Try it before you say it sucks (or does it suck because now you have to upgrade to it because you bought shitty Vista?) About time M$ put out a decent OS.

Secondly, there's no reason everyone WOULDN'T want a 64-bit OS unless their processor didn't support it. 64-bit means much more than being able to address more than ~4GB of RAM, for programs that support 64-bit operation, they perform better regardless of the amount of RAM you have. Not to mention all 32-bit programs run absolutely fine on 64-bit Windows 7.
Logged
Morden Tral
Administrator
1337+
*

E-Cock: 128
Offline Offline

Posts: 9684



« Reply #252 on: June 14, 2009, 03:30:09 am »

Lol fanboy doesn't know what he is talking about
Logged

vv!zzy$$@
Master
****

E-Cock: 5
Offline Offline

Posts: 490



« Reply #253 on: June 14, 2009, 04:04:51 am »

There's a lot of ignorance in this thread. Windows 7 RC thusfar has been nothing short of awesome... Try it before you say it sucks (or does it suck because now you have to upgrade to it because you bought shitty Vista?) About time M$ put out a decent OS.

Secondly, there's no reason everyone WOULDN'T want a 64-bit OS unless their processor didn't support it. 64-bit means much more than being able to address more than ~4GB of RAM, for programs that support 64-bit operation, they perform better regardless of the amount of RAM you have. Not to mention all 32-bit programs run absolutely fine on 64-bit Windows 7.


If you were tallking to me, I really didnt want vista. But when i went to go create my laptop on dell.com there was no other choice BUT vista....I was mad. If it wasnt for the OVERprotection  of it,it wouldnt be that bad.
Logged

 WTF WEAR CONDOMS buys me lots of condom
Killerz
Guest
« Reply #254 on: June 14, 2009, 06:00:52 am »


If you were tallking to me, I really didnt want vista. But when i went to go create my laptop on dell.com there was no other choice BUT vista....I was mad. If it wasnt for the OVERprotection  of it,it wouldnt be that bad.


You can disable it...

http://www.petri.co.il/disable_uac_in_windows_vista.htm
Logged
gfx
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 Print 
gfx
Jump to:  
gfx
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Page created in 0.054 seconds with 24 queries.
Helios Multi design by Bloc
gfx
Powered by MySQL Powered by PHP Valid XHTML 1.0! Valid CSS!